Beoordelingen van Cafetaria Marktzicht Vaassen

Recente recensies

5.0
Voolstra
27 april 2024

Iets teveel zout op de patat

Vincent Wijnbergen
25 april 2024

Het eten was heerlijk, we hebben online besteld en om de afgesproken tijd was het eten klaar.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Top , fijn om te horen . Graag tot volgende keer !

Jacqueline Bomhof
18 april 2024

Heerlijk eten saté saus zo lekker en de fricandellen ook zo lekker van smaak ook fijn je besteld en staat al gauw klaar

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn om te horen , super bedankt voor uw mooie review , graag tot volgende keer .

Vera
7 april 2024

Altijd zeer vriendelijk, lekker eten, vrijwel altijd op tijd. Fijn dat we nu online kunnen bestellen.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie review , fijn om te horen . Graag tot volgende keer

G Veeneman
5 april 2024

Zeer veel en lekkere friet. De snacks zijn ook zeer goed. Echte aanrader

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Mooie review , we zijn er erg blij mee . Tot snel weer

A
2 april 2024
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel !

Monique
10 maart 2024

De lekkerste bierenpatat van Vaassen en omgeving!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor de compliment ! ☺️

Ronald
4 maart 2024

Lekker, zo'n extra krokant frietje!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie compliment, tot snel weer

Visser
25 februari 2024
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dank je wel voor de 5sterren ! We zijn er erg blij mee

Reini Slijkhuis
19 februari 2024

Heerlijke krokante patat, alles aanwezig, online besteld en op tijd gereed.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie review ☺️

MB
28 januari 2024

Lekker en een gratis verrassing.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel , tot snel weer !

Marjan Egberts
22 januari 2024
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel, tot snel weer

Sharon
22 januari 2024

Lekker gegeten, alleen de satesaus was niet lekker. Smaakte wat korrelig en aangebrand. Jammer.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Beste sharon Het zijn de gebakken uitjes die we bij de satesaus toevoegen . Fijn dat eten wel lekker was . Met vriendelijke groet Marktzicht

Janet Withaar
29 december 2023

De snacks waren prima maar de patat was lauw tot koud nog moeit eerder gehad bij jullie

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Beste Janet Sorry dat deze keer de patat minder warm zijn . Meestal warm we altijd nog even op als de klanten er zijn. Er is een mail naar u toe gestuurd met een oplossing. Fijne jaarwisseling gewenst Met vriendelijke groet Marktzicht

Anne-Petra Rebergen
18 november 2023

Prima weer vanavond! Ondanks de drukte was de bestelling via de app toch op tijd klaar! Top!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor het vertrouwen en wekelijks bestellingen !

JB
17 november 2023

We hebben heerlijk gegeten! De patat was goed gebakken en het broodje was erg lekker.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie beoordeling, graag tot volgende keer !

Top
4 november 2023

lekker eten en veel !!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dank u wel voor een mooie bestelling .

Cor
22 oktober 2023

Altijd vriendelijk. Altijd heerlijk warme en geweldige gerechten. Veel zelf gemaakt!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor de mooie review , Fijn dat alles lekker & warm waren . Tot snel weer !

Miranda Vos
19 oktober 2023

Weer heerlijk gegeten!! Online bestelling gedaan en snel klaar. Vriendelijke mensen kom er graag. Ga zo door!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

super fijn om te horen , dankjewel voor de complimenten. Tot gauw weer !

Dennis Pannekoek
16 oktober 2023

Goede en snelle service Vriendelijk personeel

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel Dennis , tot snel weer 👍

Hans
8 oktober 2023

Snel.... lekker.... en vriendelijke mensen.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie review en wekelijks bestelling !

Connie
2 oktober 2023

Een beetje te veel mayonaise op de patat maar verder heerlijk

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn dat het heerlijk was , tot snel weer

Arjan
1 oktober 2023

Beste kwaliteit en hoeveelheid wat in Vaassen beschikbaar is. Hele goede cafetaria.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Prachtig woorden , super bedankt !

Dees Visser
1 oktober 2023

Prima kwaliteit, veel te grote zak patat voor 2 volwassenen en 2 kinderen! Snacks waren heerlijk krokant en megagrote kroketten! Complimenten!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie compliment! Wordt gewaardeerd.

Bernd
26 september 2023

Het was weer heerlijk smullen... Lekker en bedankt!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel ! Tot gauw weer 😀

Bert Rebergen
23 september 2023

Het was weer klasse!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Sorry , We hadden vandaag wat technische storing met bakwand , waardoor u wat langer moesten wachten . Heel lief dat u toch 5sterren heeft gegeven . wordt gewaardeerd! 🙏

Anoniem
16 september 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

dankjewel voor de 5 sterren

Janet Withaar
9 september 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

dank je wel 👍

Fiene
29 augustus 2023

Handig dat je online kunt bestellen! Eten was bijna klaar bij ophalen. Goede krokant gebakken friet top vind ik dat ze de friet appart meegeven bij een menu ( blijven ze goed knapperig).

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor de mooie review 👍

Vakantieganger
23 augustus 2023

Heerlijk gegeten, goeie kwaliteit

Reactie van Cafetaria Marktzicht

dank u wel 🙏

Janet Withaar
13 augustus 2023

Mooi op tijd o dankt drukte en het was goed heet en smaakte prima

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Prachtig woorden , dankjewel !

Anoniem
13 augustus 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

lief !

Bert Rebergen
5 augustus 2023

Het was weer genieten! Online bestellen werkt prima!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Super bedankt voor een 5ster review ! Wordt gewaardeerd!

Mar
2 juli 2023

Altijd vriendelijk geholpen, goede patat en snacks. Knakworst was uitverkocht, ik kreeg er maar liefst twee frikandellen voor in de plaats. Heel netjes!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie review , wordt gewaardeerd !

Diana
19 juni 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor de 5sterren Diana !

Janet Withaar
17 juni 2023

Top gebakken patat , zeer ruime hoeveelheid en vegetarische en andere snacks goed apart verpakt!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor de complimenten, tot snel weer

Anne-Petra Rebergen
2 juni 2023

Heerlijke patat en goede snacks! Helemaal tevreden!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

dankjewel voor een 5 sterren review . Super !

Familie Rebergen
27 mei 2023

Zoals we gewend zijn! Lekker! Helaas, miste de grote bak speciaalsaus. Nochtans: Heerlijk gesmuld!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Soory , onze excuses. Er is een mail naar u toe gestuurd met oplossing.

Miranda Vos
27 mei 2023

Bestelling was weer snel klaar via de app besteld. Zoals altijd was het weer heerlijk!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie compliment . Fam Vos , tot snel weer !

Cynthia
18 mei 2023

Goede kwaliteit, vriendelijk geholpen.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel. Tot snel weer

Bertus Marskamp
15 mei 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel Bertus , tot snel weer

Henk Bos
12 mei 2023

Geweldig lekkere boeren patat.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

dankjewel Henk , tot snel weer

Muller
1 mei 2023

We vonden dat we erg lang moesten wachten op onze online bestelling. Hadden voor 18.05 besteld en het was pas om 18.20 klaar. Daarvoor hadden we niet online hoeven te bestellen wat 25cent extra koste. Ook vonden we weinig saus bij de patat zitten

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Beste Muller , Sorry dat het wat langer duurt . u heeft om 17:53 een bestelling geplaats voor 18:05. iedereen willen rond 18uur eten hebben , zoals u zag er waren meerderen bestelling voor u . we doen onze best om alle bestellingen zsm te verwerken . voor online bestellingen hebben wij ook een gratis snack gegeven twv 2,20 om te die 25cent te compenseren . . U kunt volgende keer bij de opmerking melden : graag optijd ! Met vriendelijke groet Marktzicht

Susanne
22 april 2023

Lekkere patat, ruime portie!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel , Jah we geven wel altijd ruime porties 😄 tot gauw weer

Familie
15 april 2023

Heerlijk gegeten, fijn dat je kunt aangeven of je patat met of zonder zout wilt of extra

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn om te horen , tot snel weer 😃

Bosman
26 maart 2023

Het was weer super lekker

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie review en dat t lekker was . Tot snel weer :D

Bert Stappenbeld
19 maart 2023

Bestelling werd netjes verwerkt. Puntje van zorg: lever de bestelling met een glimlach. Doe stralend je werk.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dank u wel voor de tip , we zullen er aan verbeteren . Tot gauw weer :D

Paul
3 maart 2023

Via de nieuwe app besteld. Het eten was op de afgesproken tijd gereed. Netjes verpakt, goed warm en smaakte heerlijk. Complimenten met name voor de kroketten die lekker knapperig zijn en super smaken! Ga zo door

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel ! voor een mooie bestelling en 5 sterren review , tot snel weer

Bianca
27 februari 2023

Bestelling was op de aangegeven tijd klaar. Bestelling was kompleet en erg lekker. Personeel heel vriendelijk.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel Bianca voor een mooie bestelling en uw fooi . Waarderen we enorm , tot snel weer

Larissa
13 februari 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Larissa , dankjewel voor de fooi en 5 sterren review !

Glenn
12 februari 2023

Ondanks de drukte vriendelijk en snel geholpen!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie review . We doen onze best om iedereen zsm te helpen . Tot snel weer

Willem S
9 februari 2023

Heerlijk gegeten , helemaal top !

Reactie van Cafetaria Marktzicht

dankjewel willem , tot snel weer

Bert
28 januari 2023

Het was weer heerlijk en wat goed van jullie om zelf terug te komen op die keer dat het even mis was gegaan. Prima opgelost! Bedankt!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn dat jullie weer tevreden zijn ! dankjewel voor een mooie review , waarderen we enorm .

Avondgast
19 januari 2023
Reactie van Cafetaria Marktzicht

dankjewel , tot gauw weer !

Nina
19 januari 2023

Mooi optijd en was erg lekker

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn om te horen dat het lekker was , dankjewel voor de 5sterren tot snel weer

Marjolein
18 januari 2023

Heerlijke ras patat

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Wij zijn enige die ras patat verkoopt , fijn om te horen dat t lekker was , dankjewel voor een mooie review

Ben
1 januari 2022

Het klopte allemaal en het eten was prima.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn dat alles naar wens was , dankjewel en graag tot volgende keer

Bert Rebergen
31 december 2022

We eten altijd lekker bij jullie. Helaas miste vandaag de speciaalsaus.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Beste bert . Vervelend dat het niet erbij zat . We hebben er notitie van gemaakt . U krijgt bij volgende keer deze saus nog te goed . Plus een gratis snack . Sorry voor het ongemak , Onze excuses!

Willeke Van huffelen
23 december 2022
Reactie van Cafetaria Marktzicht

dank u wel voor de mooie bestelling en 5 ster review , fijne feestdagen gewenst !

Ron
13 december 2022

Perfect op de afgesproken tijd, heerlijke patat pittige kip!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

dank u wel Ron . we zijn erg blij mee met uw mooie review

Hans
11 december 2022
Reactie van Cafetaria Marktzicht

dank u wel Hans voor de 5 sterren en uw fooi 🥰

Anoniem
5 december 2022

Bestelling via internet geplaatst, zelf keuze in tijd wanneer je wil ophalen en digitaal betaald, prima verlopen! En gebruiksvriendelijk

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel dat u tevreden was en alles naar wens was . Graag tot volgende keer :D

Henk Bos
3 december 2022

Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn dat i tevreden was , graag totziens

René Jonker
24 november 2022

Was lekker, goede broodjes

Reactie van Cafetaria Marktzicht

dankjewel voor een goede review

Miranda Vos
6 november 2022

Lekker eten vriendelijke personeel! Ga zo door.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankje wel mvr Vos . Fijn om te horen dat u tevreden was 😃

Dick van Raalte
20 oktober 2022
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor de 5 sterren en uw fooi , we zijn er blij mee

Gea van Der Haar
18 oktober 2022

Het was heerlijk en lekker warm was het eten.

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Fijn om te horen , dankjewel voor 5ster . Graag tot volgende keer

JR
15 oktober 2022
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dankjewel voor een mooie bestelling en uw fooi . Graag tot ziens !

Hans Hulsman
15 oktober 2022
Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dank u wel voor de 5 ster en uw fooi !

Harleman
14 oktober 2022

Afgesproken tijd geleverd, heerlijk vers en goed eten. Patat in overvloed!

Reactie van Cafetaria Marktzicht

Dank u voor een mooie review , graag tot ziens :)

Fam de Wilde
4 oktober 2022

Perfect!

Hans Hulsman
1 oktober 2022
Annemarie
16 september 2022

Lekkere frites. Goede snacks

Ruben
6 september 2022
Monique
30 augustus 2022

Altijd lekker en goed en snel met vriendelijk personeel.